Tailàndia i Vietnam, mercats convidats del Wine Business de la Cambra de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
07-10-2019
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tailàndia i Vietnam, mercats convidats del Wine Business de la Cambra de Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu
  • International Wine Business Meeting

La Cambra de Comerç de Lleida posa altra vegada a l’abast dels cellers catalans i espanyols l’oportunitat de presentar el seu model de negoci a una delegació d’importadors de Tailàndia i Vietnam que a partir d’avui,  7 d’octubre, fins el divendres 11 visitaran Lleida. L'International Wine Business Meeting, una activitat clarament consolidada i que arriba a la dotzena edició, compta amb una molt bona acceptació del sector vinícola ja que cada edició s’hi incorporen nous participants en funció de les polítiques de creixement empresarial en l’àmbit internacional.

En aquesta ocasió hi participaran diversos cellers que aporten vins de diferents denominacions d’origen i que mantindran contactes amb els principals importadors de vins de la Tailàndia i Vietnam, esdevenint la major participació de totes les edicions. Cal assenyalar que tant la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya –a través de Prodeca i d’Acció-, CaixaBank, Global Lleida, i Enterprise Europe Network col·laboren en la realització d’aquest esdeveniment.

De fet, van ser els bons resultats comercials assolits arran d’edicions anteriors –la darrera amb Xina- el que ha fet que els cellers demanessin específicament establir contactes per tal que la Cambra de Comerç portés fins a Lleida els importadors d’aquest país i d’aquesta manera establir noves relacions empresarials entre aquests països per tal d’obrir nous mercats.

Comparteix

També t'interessarà