El Talión porta divendres al Teatre de l’Escorxador “La Taverna dels Còmics”

REDACCIÓ
Publicat: 
06-11-2019
Actualitzat: 06-11-2019 17:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Talión porta divendres al Teatre de l’Escorxador “La Taverna dels Còmics”

Teatre del Talión, companyia de l’Il·llustre Col·legi d’Advocats de Lleida, actuarà aquest divendres 8 de novembre a les 21 hores al teatre de l’Escorxador amb l'obra “La Taverna dels Còmics”, amb motiu de la 28a Mostra d’arts escèniques Josep Fonollosa, “Fono” de l’Ajuntament de Lleida. Amb un preu d’entrada de 10€, la Mostra de Lleida suposa una oportunitat per a les companyies de Ponent de gaudir d’un espai com l’Escorxador i poder mobilitzar un gran nombre de públic. A Lleida.com sortegem una entrada doble perquè gaudiu d'aquest espectacle.

En aquest sentit, el coordinador de la companyia, Jorge Culleré afirma que “tornar a Lleida és un plaer, ja que el gruix d’actuacions nostres - més de 30- són arreu de l’Estat. Alhora, el fet de poder recaptar tota la taquilla que es faci, ens permet dur a terme un bon grapat d’actuacions solidàries durant l’any”. L'obra, dirigida pel prestigiós actor Eduard Muntada, és d'una hora i mitja de durada, presentant diferents sketches basats en textos clàssics d'humor.

A partir d’aquests, es versa sobre una companyia de còmics de tercera que es veu abocada a trobar refugi en una taverna decadent i a punt de tancar. L'arribada dels còmics transformarà, amb la màgia del teatre, la vida del local i dels seus clients. Es tracta del seu 27è muntatge en vint anys des del naixement de la companyia. Precisament, amb aquesta actuació, la companyia inicia les celebracions que commemoren aquests vint anys de vida, amb diferents actuacions a la capital del Segrià i les comarques de Ponent.

Tal com assenyala Jorge Culleré “volem fem partícips a tot el públic que ens recolza cada cop que pugem a l’escenari, des d’aquells que vénen a grans teatres, com els qui gaudeixen amb nosaltres en petits pobles”. A més, la companyia homenatjarà als actors i actrius que han format part de la companyia. En aquest sentit, Culleré afirma que “mai s’acaba de deixar el Talión. És una gran família i tots els que s’hi uneixen hi formen part sempre de diverses maneres”. “La Taverna dels Còmics” es va estrenar a principis de 2018 i ha estat representada 11 cops, cinc d’aquest en concursos en els quals han aconseguit 11 premis.

Comparteix

També t'interessarà