Convoquen protestes durant tota la setmana a Lleida contra l'empresonament de Hasel

ACN
Publicat: 
22-02-2021
Actualitzat: 22-02-2021 8:34
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Convoquen protestes durant tota la setmana a Lleida contra l'empresonament de Hasel
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

La Plataforma Llibertat Pablo Hasel va anunciar durant la manifestació d'aquest dissabte a Lleida noves accions de protesta per demanar l'alliberament del raper. A l'inici de la marxa, membres de la plataforma van repartir fulls on s'indicava que, a partir d'aquest dilluns i fins divendres, s'organitzaran grups de treball a diversos punts de la ciutat per donar a conèixer la situació que viu el raper. Igual que la setmana passada, dijous han convocat una nova assemblea oberta a la plaça Maria Aurèlia Capmany, al barri de Balàfia, per decidir noves accions per donar resposta a l'empresonament de Hasel, i dissabte vinent també hi ha prevista una nova manifestació.

El primer piquet informatiu es farà dilluns a partir de les 6 de la tarda a la plaça Maria Aurèlia Capmany, mentre dimarts a les 10 del matí i les 7 de la tardà se'n faran davant l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, coincidint amb la primera setmana de la detenció en aquest espai i empresonament del raper lleidatà. Dimecres a la tarda n'hi haurà al campus de campus de Cappont, dijous al matí al Rectorat novament i divendres a la tarda a la plaça Sant Joan.

Per altra banda, aquest dilluns a les onze del matí la plataforma ha convocat una roda de premsa davant el centre penitenciari de Ponent per denunciar la "campanya mediàtica d'assetjament i manipulació" que, segons consideren, s'ha generat contra el raper. Hi participarà l'advocada de Hasel i un membre de la plataforma.

Comparteix

També t'interessarà