12-06-2017
Actualitzat: 12-06-2017 10:02
  • Els duatlons de Mollerussa i Lleida atrauen més de 260 participants

Els carrers de Lleida i Mollerussa van acollir ahir el Duatló de Lleida i el Duatló de l’Infern, respectivament, en els quals van participar més de 260 atletes en total.

A Lleida, la prova va consistir en una carrera de 50 quilòmetres, 45 quilòmetres en bici i una tornada corrent al circuit de la pista d’atletisme del Sícoris Club. Joan Mercadé (Tri 4.40) es va proclamar campió, seguit per Pau Carranza (Club Triatló Granollers) i Daniel Martínez (CEE Sant Gervasi Triatló). En categoria femenina, la guanyadora va ser Mireia Sosa (Xafatolls), Montserrat Cinca (CN Reus Ploms) va ser segona i la independent Sandra Rodríguez, tercera.

La cita també va comptar amb una carrera de 5 quilòmetres en què es van imposar l’independent Nathan Nicholson i Angelica Damoc (Club València CHIF). El podi masculí el van completar Sergi Nunes (Runners Balaguer) i Josep Llevadot (Sícoris). En categoria femenina, el segon lloc va ser per a Estefanía Chacón (Sícoris) i Carme López (Sícoris). També es va celebrar un duatló per equips, format per un corredor i un ciclista, que van guanyar Josep Pascual i Pere Setó.

A Mollerussa, uns 60 atletes van participar al Duatló de l’Infern, que va consistir en 5 quilòmetres corrent, 20 en bici i uns altres 2,5 corrent. En categoria masculina va guanyar Òscar Carrasco, seguit per Jordi Minguella i Carlos Llovera. Irene Badia va guanyar en dones, seguida per Gemma Maimó i Dolors Guim.