La cooperativa d'Ivars i Al Punt Carn, premiades com a analistes del mercat del boví

REDACCIÓ
08-03-2018
  • La cooperativa d'Ivars i Al Punt Carn, premiades com a analistes del mercat del boví

La cooperativa d’Ivars d’Urgell i la ramadera Al Punt Carn d’Alcarràs van ser guardonades ahir en els premis PronosVac 2017 que, organitzats per Mercolleida, Mercomurcia i Mercabarna, distingeixen els millors analistes del mercat del boví de carn.

L’entitat del Pla d’Urgell, que va estar representada en l’esdeveniment per Eliseu Isla, va obtenir el premi en la categoria de Raça Frisona, a l’haver sigut l’operador que més prediccions va encertar. En la de Mascle Estàndard, va guanyar l’empresa ramadera Al Punt Carn, establerta a Alcarràs i que repeteix premi.

El palmarès de PronosVac 2017 es va completar amb la barcelonina Carns B, que es va emportar el guardó de la categoria de Femella Barcelona, la murciana Industrias Cárnicas Hala, que va vèncer a les seccions de Femella Major i Mascle Menor, i la cooperativa de Segòvia Avigase, que va ser reconeguda en la categoria de Femella Estàndard.

La cita també va servir per celebrar la incorporació a la taula de cotitzacions de MonVac de dos nous operadors, la Granja Coll, que opera a Catalunya i Aragó, i la lleidatana Montalbán, dedicada a la compravenda de bestiar i a comercialitzar carn.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?