La Noguera inaugura un nou servei de canguratge per a les famílies de la comarca

REDACCIÓ
Publicat: 
15-04-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Noguera inaugura un nou servei de canguratge per a les famílies de la comarca
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal de la Noguera

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera prestarà a partir del mes d’abril un nou servei per a les famílies de la Noguera: el Servei de Cura Puntual per a famílies amb infants de 4 mesos a 14 anys. Ubicat a Balaguer  (Av. de Pere III, núm. 15), oferirà dos tipus d’atencions segons l’horari de matí o tarda.

Al matí, el servei d’Espai Familiar s’adreça a famílies amb infants de 4 mesos a 3 anys, i ofereix un espai lúdic i educatiu de trobada i relació en el qual els pares i les mares podran participar activament amb diferents recursos, xerrades i sessions adreçades a l'ajuda en la criança dels més menuts.

A la tarda, s’ofereix el servei de Canguratge per a infants de 4 a 14 anys, fora de l’horari escolar, per ajudar aquelles famílies que necessitin de manera puntual conciliar la vida laboral, familiar i personal. Durant el Canguratge, els infants rebran una atenció bàsica, ludicosocial i d’educació en el lleure. 

El servei d’Espai Familiar i el servei de Canguratge són gratuïts i en podran gaudir totes les famílies residents a la Noguera que els necessitin. En cas que hi hagi més sol·licituds que places, es prioritzen les famílies monoparentals, nombroses, sense xarxa, amb alguna situació d’atur de llarga durada o amb una altra responsabilitat de cura acreditada, entre altres.

Comparteix

També t'interessarà