Lleida.net ven el seu 47% de Plunge a una empresa nord-americana

SEGREcom
20-10-2015
  • Lleida.net ven el seu 47% de Plunge a una empresa nord-americana

L'operadora de certificació Lleida.net va vendre aquest setembre, poc abans de sortir al Mercat Alternatiu Borsari, la seua participació en la lleidatana Plunge Interactive, especialitzada en el desenvolupament de jocs per a mòbils, a una firma nord-americana, Space Inch. Una operació que es produeix després de tres anys de relació i que ha reportat a la firma de Sisco Sapena multiplicar per 14 la inversió que va fer el 2012 quan va adquirir el 47 per cent de Plunge.

"Va sorgir l'oportunitat fa uns mesos, amb un dels millors clients de Plunge, vam entrar en negociacions i vam arribar a un acord. Aconseguim una molt bona plusvàlua, multiplicar per 14 el que vam invertir el 2012", explicava ahir Sapena, president i fundador de Lleida.net, una companyia lleidatana posicionada internacionalment, amb 20 anys d'experiència i una facturació de 10,8 milions d'euros el 2014.

Així mateix, el president de l'empresa de certificació online va explicar que les negociacions amb Spech Inch van ser "ràpides, sobretot via telefònica", però no va voler revelar l'import total de l'operació. A la vegada va insistir en la idea del win-win, tots guanyen. "Space Inch és una empresa potent al mercat dels videojocs nord-americans. Nosaltres aprofitem una bona oportunitat i ajudem a créixer Plunge, que ara compta amb un accionista molt implicat en el mercat de les aplicacions de jocs per a mòbil."

En el mateix sentit es va expressar el director i fundador el 2011 de Plunge Interactive, Jesús Bosch, que va valorar positivament els tres anys de relació amb Lleida.net i l'operació de venda.

"Durant aquests tres anys, la relació amb Lleida.net ha anat bé, però ara ells han decidit tirar per un altre camí. L'adquisició del 47 per cent per part de Space Inch ens permetrà expandir-nos al mercat nord-americà", va dir. Així mateix, Bosch va voler assenyalar que com que Space Inch ja era un dels seus principals socis al sector dels videojocs, ara aquest "client queda consolidat".

Space Inch és una empresa de videojocs nord-americana que té en el seu poder alguns números u.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta