L'OJC mostrarà la diversitat de les seves activitats amb un concert aquest octubre

REDACCIÓ
Publicat: 
03-07-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'OJC mostrarà la diversitat de les seves activitats amb un concert aquest octubre
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Tàrrega
  • L'OJC mostrarà la diversitat de les seves activitats amb un concert aquest octubre
    Peu de foto: 
    Orquestra Julià Carbonell

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida organitzarà per primer cop a Lleida un concert simfònic que englobarà una gran part de la seva diversitat artística. Aquesta actuació comptarà amb la presència d’algunes de les entitats beneficiàries del projecte social de l’OJC que organitzem al nostre territori, entitats que treballen amb col·lectius vulnerables, com persones amb addiccions, amb diversitat funcional i Alzheimer i problemes de salut mental. A més, el concert integrarà també alguns dels projectes pedagògics desenvolupats per la Fundació Julià Carbonell.

El concert se celebrarà el pròxim 22 d’octubre a l'Auditori Enric Granados de Lleida i permetrà donar cabuda a les persones que durant els últims anys s'han beneficiat d'aquests projectes, les seves famílies i amics, i el públic en general. Damunt l'escenari l'OJC interpretarà diverses obres del repertori simfònic i també intervindrà l'equip de professionals que fa possible "Un Matí d'Orquestra amb l'OJC" recreant amb tota l’orquestra les sessions que en un format més petit organitzen durant l'any arreu del territori. Previ al concert hi haurà altres activitats vinculades al projecte d’atenció a les persones amb addicions i a l’activitat “L’OJC a les Aules” que l’Orquestra organitza a les ZER de tota la província de Lleida. Beneficiaris i públic en general participaran de forma activa en les diverses activitats d’aquest espectacle per gaudir conjuntament dels efectes socials, pedagògics i terapèutics de la música.

Aquesta nova col·laboració representa un pas important per a l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell, ja que la Fundació "la Caixa" ha destinat una col·laboració de 5.000€, a través de CaixaBank per al finançament d'aquest concert integral. A través d'aquesta aliança, les dues entitats busquen enfortir i promoure l'activitat cultural a les comarques de Lleida, així com fomentar-ne el desenvolupament artístic, social i pedagògic a través de la música.

Comparteix

També t'interessarà