Mollerussa inicia un pla d'actuació en la via pública per intensificar-ne el manteniment

REDACCIÓ
Publicat: 
02-08-2023
Actualitzat: 02-08-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mollerussa inicia un pla d'actuació en la via pública per intensificar-ne el manteniment
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha posat en marxa aquest juliol un pla d’actuació en la via pública amb l’objectiu d’intensificar-ne el manteniment, un pla a través del qual ja s’han dut a terme una seixantena d’actuacions centrades en la reparació de trams de paviment malmès, reposició de mobiliari, neteja d’embornals així com tasques de jardineria com accions concretes de poda de seguretat o desbrossament de males herbes, entre altres. 

Així ho explica l’alcalde accidental i regidor de l’àrea d’Atenció Externa i Via Pública, Joel Bastons, el qual ha explicat que l’objectiu és detectar les accions més urgents a realitzar en la via publica per potenciar la seguretat, la neteja i la imatge de la ciutat i explicar-les perquè la ciutadania conegui on i com s’actua.

Entre les accions que s’han emprès destaca el pla que s’ha iniciat per afavorir el manteniment d’embornals per evitar inundacions de carrer i baixos en situacions de tempesta. En aquest sentit, Bastons, tal com ja va explicar al passat Ple ordinari a preguntes dels grups municipals, ha indicat que ja fa dues setmanes que s’està treballant el sector sud oest de la ciutat que s’anirà estenent a tota la ciutat durant els mesos d’octubre i novembre. 

Pel que fa a les tasques de jardineria, ha fet referència a la poda de seguretat que va caldre fer a la plaça de l’Esport arran dels efectes de la darrera tempesta, la qual va evidenciar la manca de salut dels arbres existents i la necessitat d’actuar-hi. Igualment, s’està duent a terme una acció intensiva de desbrossament de les males herbes a diferents punts de la ciutat i comprovant el funcionament de les bombes de reg i els aspersors de les zones enjardinades per reparar el material malmès, ha dit. 

Així mateix, ha explicat que també s’està treballant per desenvolupar amb caràcter preventiu un sistema per minimitzar la problemàtica de les plagues d’estornells que ha patit la ciutat els darrers anys i també ha apuntat que s’està dissenyant un pla de millora de la senyalització horitzontal, que es desenvoluparà per fases abans de finalitzar aquest any

Comparteix

També t'interessarà