Novetats

Novetats

27-10-2015

La farem Gran

No podem avançar gran cosa, però ja fa dies que treballem en un tema que... Vaja, no podem dir res més. Alguns ja us ho esteu imaginant, oi? Poc a poc anirem esclarint els termes i us n'avançarem els continguts. Poc a poc. 

Només us podem aconsellar que us subscriviu al butlletí que enviem cada divendres per estar al corrent de totes les novetats i ser els primers en... Vaja, no podem dir res més.

També us podeu subscriure directament utilitzant el desplegable de l’esquerra de la pàgina.


[ACTUALITZACIÓ 05/11/2015]
JOC, SAPS DE QUÈ ES TRACTA?

Doncs us anem donant més pistes de la que estem preparant. Avui us podem dir que estem rebent una sèrie de caixes, com la que veieu aquí, que porten... "Coses". Sí, porten "coses". No us podem dir què porten exactament perquè hem obert les caixes i ens hem quedat sense paraules. Però porten coses que ens agraden, ergo, us agraden. o més ben dit, us agradaràn. 

JOC: Sabeu de què es tracta?

Us proposem un joc. Si creieu que sabeu de què es tracta, us demanem que ens envieu un correu a participa@lleida.com i ens digueu què creieu què és aquesta sorpresa que estem preparant. Si l'encerteu us donarem una sèrie de punts per poder-ho guanyar. 

En breu us en donarem tots els detalls. Tic... tac... 

La imatge de les caixes és de retif.es


[ACTUALITZACIÓ 13/11/2015]
SIGUIS EL PRIMER EN SABER-HO!

Molts vau participar la setmana passada i ja us vam començar a donar punts. Avui us podem avançar que divendres vinent dia 20 de novembre començarà tot el que tenim preparat. Però abans ho explicarem en exclusiva a tots els subscriptors del nostre butlletí setmanal. Si vols ser dels primers informats sobre el que estem preparant i com aconseguir-ho, subscriu-te enviant-nos un correu a participa@lleida.com i amb la paraula subscripció.

Ah, i si vols jugar al joc de la setmana passada que expliquem més amunt, encara pots fer-ho! wink

 

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31