Novetats

Novetats

31-03-2016

El relleu de les comarques de Lleida

Serra del Port del Comte: By Solde (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

A Lleida.com estem orgullosos de presentar-vos un nou espai del portal. O, més que estrenar, ampliar. Com ja sabreu, a l’espai Territori hi podreu trobar tota la informació (que anem ampliant amb nous mòduls i propostes) de les comarques i municipis de les comarques de Lleida.

Avui us informem que ampliem l’espai dedicat a la geografia a Lleida.com/relleu, amb un treball extens dedicat al relleu de casa nostra que creiem que pot servir com a element de consulta, educatiu i de coneixement del nostre territori. De moment hi trobareu un llistat dels 50 pics més importants de Lleida, dividits per les quatre unitats de relleu de la província (Pirineu axial, Prepirineu, Depressió central i Serralada prelitoral) i agrupats en comarques.

Fitxes amb informació

Un cop entreu a cada un dels elements, hi trobareu la següent informació: Dades referides als pics, unitat de relleu i paisatgística a la qual pertany, text descriptiu enriquit, etimologia del pic o serra, mitologia (si s’escau), municipis i comarques, mapa, vídeos i fotografies dels usuaris.

Més novetats

Estigueu atents, perquè aviat us oferirem més informació dedicada al relleu, com els congostos i els ports de muntanya, una extensa base de dades informativa sobre els rius i els recursos hidrogràfics i informació del mapa d’unitats paisatgístiques de les comarques de Lleida.

Us hem convençut? 

Doncs visiteu Lleida.com/relleu

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31