Oliana reconstrueix l'avinguda Barcelona després de 23 anys

m. molina
Publicat: 
04-08-2015
Actualitzat: 04-08-2015 13:52
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Oliana reconstrueix l'avinguda Barcelona després de 23 anys

L'ajuntament d'Oliana va adjudicar en el ple de la setmana passada les obres de condicionament de l'avinguda Barcelona, que discorre paral·lela a la C-14 i per la qual restringirà el pas de camions quan l'obra estigui finalitzada. Segons l'alcalde, Miquel Sala, la intervenció l'executarà l'UTE formada per les empreses Arids Romà i Ribalta i Fills i té un pressupost que supera els 700.000 euros. Al concurs es van presentar cinc firmes.

Comportarà la construcció d'un passeig de 4 metres d'ample per als vianants, la pavimentació de tota l'avinguda, la construcció de passos de vianants elevats per disminuir la velocitat, noves voreres, sanejament i mobiliari.

Segons l'alcalde, no s'han fet reformes des del 1992, per la qual cosa la via està molt degradada. Sala va explicar que l'actuació ha d'estar enllestida abans que finalitzi l'any per no perdre els ajuts de la Unió Europea a través dels fons Feder. L'actuació també compta amb subvencions de la conselleria de Governació i aportacions del mateix ajuntament. En un altre ordre de coses, Sala va indicar que els tècnics municipals estudien l'estructura de la casa que es va enfonsar divendres per veure si s'apuntala o s'enderroca.

Comparteix

També t'interessarà