Sis morts en menys de 24 hores a les carreteres lleidatanes

LLEIDACOM
Publicat: 
13-08-2018
Actualitzat: 13-08-2018 13:20
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sis morts en menys de 24 hores a les carreteres lleidatanes

Vint-i-tres persones han mort en carreteres lleidatanes des de principis d'any, un balanç similar a l'anterior, quan es van registrar un total de 24 morts a les carreteres en el mateix període de temps. Les sis últimes víctimes que han perdut la vida enguany han estat en menys de 24 hores, convertint-se ahir diumenge i avui a la matinada en una de les jornades més tràgiques fins al moment.  

El primer accident va ocórrer ahir diumenge a les 07:30h del matí on van morir tres joves i dos més van resultar ferits de gravetat. Segons apunten les investigacions, el cotxe on viatjaven les cinc víctimes hauria sortit de la via en el quilòmetre 173,2 de la carretera C-12 en el seu pas per Balaguer. Entre les víctimes s'han identificat el conductor, T.M.S., un noi de 24 anys, el copilot, R.M.S, un noi de 30 anys, tots dos germans, i la passatgera posterior, E.F.P, una noia de 23 anys, que van localitzar-la fora del cotxe i no portava el cinturó de seguretat en el moment de l'accident. Els altres dos passatges, un noi i una noia de 16 anys, van resultar ferits greus i ara es troben ingressats a l'UVI de l'hospital Arnau de Vilanova. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que varen activar el servei de suport psicològic per als familiars.

A la tarda, un motorista va tenir un accident a la carretera C-13 a l'altura de Camarasa, on va resultar ferit greu i va ser traslladar a l'hospital Arnau.

El segon accident que va cobrar-se la vida d'una persona va ser en una col·lisió entre tres turismes en el quilòmetre 135 de la C-14, a Bassella. El Mossos van rebre l'avís ahir a les 18h aproximadament i, tot i que encara s'investiguen les causes, un conductor va morir i quatre persones més van resultar ferides. Els ferits van ser traslladats, un a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i tres a l'hospital Arnau de Vilanova.  Fins al sinistre van mobilitzar-se quatre patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos helicòpters i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Finalment, avui a la matinada dues persones han perdut la vida en una col·lisió entre dos camions i una furgoneta a l'autovia A-2 a Ribera d'Ondara (Segarra), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre s'ha produït passades les 05:30h a l'alçada del quilòmetre 530,2 en sentit Barcelona. Segons apunten les investigacions, un dels camions hauria quedat avariat a l'autovia, hauria arribat una furgoneta per reparar el vehicle i un altre camió els hauria envestit. 

Comparteix

També t'interessarà