Obres de millora al pavelló poliesportiu de Bell-lloc

REDACCIÓ
Publicat: 
10-10-2018
Actualitzat: 10-10-2018 11:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obres de millora al pavelló poliesportiu de Bell-lloc

L’ajuntament de Bell-lloc d’Urgell ha començat les obres de reparació del pavelló poliesportiu ubicat al complex escolar esportiu Ignasi Miquel, tal com va explicar l’alcalde, Carles Palau. Aquestes obres consisteixen en la consolidació dels fonaments de la façana i en la reparació de les esquerdes que han aparegut al llarg dels anys. En una segona fase, se substituirà el terra del complex. La previsió és que l’obra estigui finalitzada d’aquí a tres mesos.

D’altra banda, el consistori també ha millorat el camí lateral de l’A-2 entre la carretera de Bellvís i el camí d’Alcoletge. Aquesta via és molt utilitzada per accedir a la bàscula municipal i al polígon industrial Vinyes del Mig, per la qual cosa havia patit un important deteriorament durant els últims anys. L’actuació que es porta a terme consisteix a tapar els sots produïts al llarg dels anys i refer tres trams mitjançant l’aplicació de diverses capes de reg asfàltic.

A més, s’ha decidit aplicar el mateix tractament a un camí d’uns 120 metres que uneix el polígon industrial amb el lateral de l’A-2 i que fins ara era de terra.

Comparteix

També t'interessarà