La Policia Local de Tàrrega felicita els aniversaris dels infants durant el confinament

REDACCIÓ
01-04-2020
  • La Policia Local de Tàrrega felicita els aniversaris dels infants durant el confinament

La Policia Local de Tàrrega s’ha afegit a la iniciativa d’altres municipis de felicitar els infants de la ciutat que fan l'aniversari durant els dies de confinament a causa del coronavirus. Els agents s’encarreguen d'anar fins a casa del nen o nena i expressar la felicitació des del carrer amb la música d'aniversari sonant des del cotxe i llençant confeti. La Policia Local ha assenyalat que no s’ha establert cap límit d’edat.

Segons ha explicat el sots-inspector Àlex Dalghi, “és un gest maco per a la canalla i també per als pares i mares en un dia tan especial, el qual han de passar d’una manera tan estranya i complicada alhora”. Dalghi ha afegit que “els agents tenim molt clar que és un moment en què hem de donar molt més per ajudar a passar-ho una mica millor, i que és ara quan realment s’ha de mostrar el que estem disposats a donar pels altres”. La Policia Local també lliura com a regal un escut del cos pertanyent a la campanya “Escuts Solidaris” impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona l’any 2018. La iniciativa, sota el lema “Pels valents”, tenia com a objectiu recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil.

Des de la Policia Local també s’ha afirmat que, en la mesura del possible, també felicitaran l’aniversari dels avis que es troben confinats a casa. En tots els casos, les famílies interessades a rebre aquesta felicitació tan especial s’han de posar en contacte prèviament amb la Policia Local de Tàrrega (tel. 973 500 092).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?