Prado fa autocrítica i assegura que tots han de millorar, inclòs ell

SEGREcom
20-10-2015
  • Prado fa autocrítica i assegura que tots han de millorar, inclòs ell

Joaquín Prado, tècnic de l'Actel Força Lleida, va fer autocrítica després de la dolorosa derrota soferta divendres a Burgos, més que pel resultat pel joc exhibit, i va assegurar que tots, sense excepció, han de fer un pas endavant.

Tots hem de millorar, tots hem de donar més del que hem donat fins ara perquè tots estem per sota del mínim exigible en aquesta Lliga, jo el primer. Hem de responsabilitzar-nos perquè el nivell de divendres passat no es pot repetir, perquè amb aquest nivell és impossible competir en la LEB Or", va assenyalar l'asturià, que no veu encara un estil de joc definit ara per ara.

"De moment l'equip no segueix cap filosofia. Divendres vam ser un desastre, ofensivament molt perduts. Era un equip irreconeixible", va apuntar. Per aconseguir aquesta millora, Prado creu que "fonamentalment hem de treballar, i en segon lloc tenir un punt de paciència", va assegurar.

En el pla esportiu, José Simeón, encara ranc de la seua lesió, va descansar ahir, així com Alfons Alzamora, en el seu cas per un cop a la zona costal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta