⏯️ Reclamen que es doni continuïtat a l'autovia entre Lleida i Balaguer

REDACCIÓ
Publicat: 
01-04-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Reclamen que es doni continuïtat a l'autovia entre Lleida i Balaguer
    Peu de foto: 
    Paeria de Balaguer

Aquest divendres s’ha celebrat un acte reivindicatiu amb la lectura de la Declaració Institucional a favor de l’autovia C-13 entre Lleida i Balaguer ‘Defensem l’autovia’, en la qual es posa de manifest la importància de la infraestructura per al desenvolupament del territori, així com per millorar la mobilitat i la seguretat de la circulació. A la declaració també s’hi exposa el greuge que suposen les inversions en infraestructures a les terres de Ponent en comparació amb les de la zona de Barcelona i la seva àrea d’influència, i com això acaba perjudicant al conjunt del país.

Per aquests motius s’ha instat al Departament de Territori a reafirmar el caràcter estratègic de la via i a comprometre’s a acabar-la al més aviat possible.

La resolució es traslladarà al Govern de la Generalitat i a la resta de partits polítics representats al Parlament de Catalunya.

Per a fer visible el consens, els representants dels diferents ajuntaments afectats s’han concentrat al tram final de l’actual via ràpida que enllaça Lleida amb Térmens.

En aquest acte hi han estat representades la Paeria de Balaguer, l’Ajuntament de Vallfogona, l’Ajuntament de Térmens, l’Ajuntament de Vilanova de la Barca, Ajuntament d'Alcoletge, la Paeria de Lleida, el Consell Comarcal de la Noguera, i el Consell Comarcal del Segrià.

A banda, també hi han donat suport la Diputació de Lleida, PIMEC Lleida, UGT, CCOO, COELL, la Unió Territorial de Ponent de la Intersindical – CSC, i la Cambra de Comerç de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà